AjánlóProgram

Nagy Civil Futás a szentendrei Skanzenben

Április 26-án vasárnap gyere el a szentendrei Skanzenbe a Nagy Civil Futásra! Fuss, sétálj, vagy csak töltsd velünk a vasárnapod, érezd jól magad, és segítsd az emberi jogi civil szervezetek munkáját! – szólitanak fel kicsiket és nagyokat is a szervezők.

A Nagy Civil Futás célja a figyelem felhívása arra, hogy az adó 1%-a felajánlható civil szervezetek számára.

A futás a múzeum területén, szőlőskertek, pincék, malmok, kovácsműhelyek, kis házikók és pajták mellett, jó levegőn, változatos terepviszonyok között valósul meg. Igazi kuriózum a futás kedvelőinek.

A futóverseny ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztrált futó ingyenesen vehet részt a programokon, és az egész napot a Skanzenben töltheti.

Az egész családnak megéri eljönni, hiszen a kísérőknek is mindössze 500 Ft-os belépőt kell váltaniuk, mely levásárolható a Skanzen területén.

A jótékonysági futás minden korosztály számára teljesíthető.

A rajt időpontja: április 26. vasárnap, 11:00-kor. Helyszíni regisztráció 9:00-tól A táv 5km, szintidő nincs, a részvétel a fontos.

A futás minden korosztály számára teljesíthető

 

13:00-kor Rutkai Bori Banda koncertje!

Egész napos programok a Skanzen területén: játékudvar, perecsütő, gyöngyfűzés, gyertyamártás, ostorkészítés, boszorkánykonyha, falusi iskola, civil szervezetek programjai.

Online regisztráció a www.skanzen.hu és a www.nagycivilfutas.hu oldalakon.

 

Kölöknet hozzászólás

aláírás
 
X Border Flex Lite és Granudacyn - Mölnlycke