AjánlóProgram

Pizsamaparti lesz a Szentendrei Skanzenben!

A Skanzenben rendezett Da Vinci pizsamapartik részvevőinek különleges élményben lesz részük, hiszen felfedezhetik az ilyenkor nem látogatható, éjjel zárva tartó Skanzent.

A Da Vinci Learning oktatási csatorna új tanulási programformát vezet be Magyarországon, melynek középpontjában az élménytanulás áll. A koncepció lényege a szórakoztató tanulás, mely különleges, inspiráló éjszakai helyszíneken valósul meg. A budapesti Tropicarium után a szentendrei Skanzen kapcsolódik be a sorozatba. Most Szentendrén folytatódik az élményeket középpontba állító, ismeretterjesztő pizsamaparti sorozat: a következő helyszín október 28-tól a Skanzen lesz.. A program keretében megismerkednek a 19 - 20. század eleji vidéki élettel,  a kézművesség szépségeivel, s egy kicsit a biológiával és történelemmel is.

A Da Vinci Learning a szórakoztató interaktív ismeretterjesztés egyedülálló képviselője Magyarországon. A következő pizsama partik a Technológia, Kultúra, Ember és Természet tematikában továbbra is várhatók a Tropicarium és a Skanzen mellett további helyszíneken is 2015/2016 folyamán.

 
Címkék: program

Kölöknet hozzászólás

aláírás

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó