AjánlóProgram

Taneszköz-kiállítás a Millenárison

A legújabb fejlesztésekkel és szakmai rendezvényekkel várják az oktatási szakembereket a fővárosi Millenárison tartandó HunDidac 2011 taneszköz-kiállításon.

A szervezők MTI-hez eljuttatott tájékoztatása szerint közel 80 gyártó és forgalmazó cég, háttérintézmény és szakmai szervezet várja a legújabb fejlesztésekkel és szolgáltatásokkal az érdeklődőket. A hagyományos taneszközök, tankönyvek mellett interaktív táblák, digitális tananyagok, szoftverek, nyelvi laborok, iskolai bútorok és berendezések szerepelnek a kínálatban.

A HunDidac 2011 kiállítás emellett több nagyszabású szakmai rendezvénynek is helyet ad. 2011 szeptember 30-án, a rendezvény első napján az Oktatási törvények célegyenesben címmel a Commitment Zrt. és a HunDidac Szövetség szervez konferenciát a hazai oktatáspolitika meghatározó képviselőinek részvételével.

Ugyancsak az első napon rendezi meg a Nemzeti Tankönyvkiadó matematika-konferenciáját. Az öt helyszínen zajló szekcióüléseket követően a nemzeti alaptanterv változásairól és a matematikatanítás legújabb trendjeiről lesz szó a plenáris ülésen.

A taneszköz-kiállítással együtt tartják október 1-jén a Műszaki Kiadó szervezésében a VI. Országos Interaktív Tábla Konferenciát és Módszertani Börzét; az eseményen összesen tíz szekcióban szakértők és gyakorló pedagógusok mutatják meg, hogyan lehet és érdemes használni az interaktív táblákat, IKT-eszközöket a tanítás során.

A konferenciákon túl a kiállító cégek és szervezetek szakmai bemutatókat, workshopokat is tartanak az eseményen. A kiállítás, amelyre több ezer oktatási szakembert - intézményvezetőket, pedagógusokat, óvodapedagógusokat, fenntartókat, a pedagógusképzésben részt vevő hallgatókat - várnak, 9-18 óra között tart nyitva mindkét napon. A belépés ingyenes, regisztráció szükséges. A rendezvény kiemelt médiatámogatója a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap.

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás