AjánlóProgram

Víz, Zene, Virág

Családi fesztivál Tatán 2012. június 29. - július 1. között, nagyon sok gyerekprogrammal. 

A kicsiknek külön infrastruktúrát építettek a szervezők: a gyermekházban pelenkázó, szoptatósarok, pihenősarok áll rendelkezésre. A három éven aluliaknak készségfejlesztő játékokat, zenés bölcsödét alakítanak ki, képzett felügyelők vigyáznak a gyerekekre, míg a család többi tagja alámerül a fesztiváli forgatagban.

Az óvodás és iskolás gyerekeket népi játszóudvar várja, ahol régi vidéki játékokat tanulhatnak, a kézműves műhelyben pedig maguk is elkészíthetnek kisebb tárgyakat, szerszámokat. Az aktívabbak ugrálóvárban, mászófalon, artista iskolában, akadálypályán próbálhatják ki magukat. Igazi kuriózum a kicsiknek szóló gyerekjóga-foglalkozás. A külföldi látogatókra gondolva interaktív angol-magyar mesejátékra is sor kerül.

A Víz, Zene, Virág Fesztivál bővelkedik a magyar és külföldi zenekarok fellépéseiben, és a gyerekek sem maradhatnak ki az élményből: zenés mesejátékok, bábjátékok, gyermekkoncertek mellett maguk is megismerkedhetnek az egyes hangszerekkel, ki is próbálhatják őket.

A szervezők minden programot úgy alakítottak ki – a hagyományos vásárt, a könnyűzenei koncerteket, a kiállításokat, sportprogramokat -, hogy az gyerekekkel is látogatható legyen. A látogatók zömét éppen ezért családok adják, akik egyedi hangulatot varázsolnak az egyébként is csodaszép kisváros, Tata utcáira.

www.vizzenevirag.hu

 

Kölöknet hozzászólás

aláírás