AjánlóProgram

Zalán Tibor és Huzella Péter interaktív mesejátéka

Békéscsabán

Zalán Tibor és Huzella Péter Hetvenhét című interaktív mesejátékát viszi színre január 11-én a Békéscsabai Jókai Színház Jordán Tamás Kossuth- és Jászai-díjas színművész, rendező vezetésével. 

Zalán Tibor és Huzella Péter zenés mesejátékát, a Hetvenhetet a Merlin Színház 1998-as bemutatója, valamint a szombathelyi sikerek után most Békéscsabán állítja színpadra a társulat tagjaival, valamint a gyermekekkel. 

A közönség, vagyis a gyerekek fontos szerephez jutnak az előadásban: oroszlán, róka vagy nyúl képében segíthetik a történet alakulását. A színházi élmény így egy mozgalmas, kalandos utazássá válhat számukra, amely során személyes részeseivé válhatnak a mesének.

Jordán Tamás, ahogy az olvasópróbán megfogalmazta, egyik alapelve, hogy a munkás hétköznapok, ha nem is örömünnepek, de boldogságosak legyenek. „Kíváncsi vagyok mindenkire!" - tette hozzá a rendező, aki elvárások nélküli próbaidőszakot ígér a szabad alkotás jegyében.

Zalán Tibor kedves, humoros szövege és Huzella Péter - aki, mint kobold-játékmester vesz részt a produkcióban - dalai a felnőtt nézők számára is szórakoztató kikapcsolódást kínálnak. A díszletterveket Gnandt János készíti, a jelmezek Petrovszki Árpád tervei alapján születnek meg.

A koreográfiák Kerekes Judit munkáját dicsérik. A különböző varázslatos effektek létrehozásában Fekete Péter segíti a társulat munkáját.

Az előadást január 11-én 15 órakor mutatja be a Jókai Színház. 

További információ itt.

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás