Ajánló

Rajzpályázat és Activity-party Jófogásos iskolakezdő csomagokért

Anyukák! Lassan vége a nyárnak és ismét elkezdődik az iskola gyerkőcöknek. Szerezzétek meg a limitált 100 darab Jófogásos iskolakezdő csomagok egyikét! Tartalma: tolltartó, ceruzakészlet, radír, hegyező és tornazsák! :)

 

MIT KELL TENNETEK?
Gyerekek, szerintetek mit csinált Zsozsó a nyáron? Ragadjatok papírt, ceruzát vagy bármilyen rajzeszközt! Örökítsétek meg, hogy szerintetek hogyan telt Zsozsó idei nyara. Nevezni csak kézzel rajzolz művel lehet! :)

A LEGGYORSABB 100!
Kész a rajz? Vigyétek be a hozzátok legközelebb lévő Jófogás Találkozási Pontra 2016.08.25-27 között (WestEnd, Móricz Zsigmond körtét vagy Déli pályaudvar) és ha a 100 leggyorsabb nevező között vagytok, garantált ajándékcsomagot kaptok a szuper iskolakezdéshez! :)

FŐNYEREMÉNY
A beérkezett rajzokat feltöltik a Jófogás Facebook oldalára. A legtöbb szavazatot kapó, illetve a Jófogás zsűrije által kiválasztott pályázatok értékes Jófogás ajándékcsomagot nyernek!

ACTIVITY PARTY 6-12 ÉVESEKNEK
Gyertek el 2016.08.27-én a Déli pályaudvarnál található Jófogás Találkozási Pontra, ahol gyermek Activity partit szervezünk. A legjobbak ajándékokkal távoznak! :)
Jelentkezz a hello@jofogas.hu címen névvel és hogy melyik időpontra szeretnétek jönni: 13:00, 14:00, 15:00

Bővebb infó az esemény Facebook-oldalán:

https://www.facebook.com/events/161386657602715/

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 
Címkék: ajánló

Kölöknet hozzászólás

aláírás