Ajánló

Rocksuli: a sikerfilm alapján készült új sorozattal erősít a Nickelodeon

Rocker tanárt kapnak a gyerekcsatorna iskolásai

Egy helyettesítő tanárt sohasem egyszerű megszokni – ezzel nincsenek másképp a Rocksuli iskolásai sem. A Nickelodeon október 2-án induló vadonatúj sorozata egy csupa eminens tanulóból álló osztályról szól, akik új tanárt kapnak: Mr. Finn elképzelései a tanításról teljesen mások, mint amit megszoktak, hiszen nem a dolgozatokra helyezi a hangsúlyt, hanem rockzenekart alapít a gyerekekkel, akik rájönnek, hogy dobolva és gitározva tanulni menőbb, mint hitték!

Mindenki készen áll a rockra? Nickelodeon új sorozattal (amelynek alapja a 2003-as azonos című film) várja a kicsiket és nagyokat: a Rocksuli egy nem mindennapi tanárról szól, aki helyettesítőként kerül egy iskolai osztályhoz, és teljesen újszerű módszerekkel kezd el tanítani, ami először meglepi a gyerekeket, de gyorsan rájönnek, hogy álmaikban sem kívánhattak volna jobb oktatót! Mr. Finn ugyanis egy sikertelen rockzenész, aki elhatározza, hogy ha neki nem sikerült befutnia, a diákjaiból már csak azért is előadóművészeket farag. Ezért nem könyvekből tanít és nem írat dolgozatokat, hanem a rock’n’roll eszközeit veti be és zenekart csinál az osztályból, hogy kihozza a gyerekekben rejlő tehetséget.
 
Az eminens tanulókat először nem igazán nyűgözi le az ötlet, de hamar ráéreznek a rocksztár-életérzésre. Viszont nem egyszerű a dolguk, a formabontó órákat teljesen titokban kell tartaniuk, ugyanis a maradi igazgató és a tanári kar folyton a nyomukban van, ha pedig lebuknak, egészen biztosan feloszlatják a bandát, Mr. Finntől pedig el kell búcsúzniuk. Így folyamatosan rejtőzködniük kell, ami nem egyszerű, hiszen egy kőkemény rockbanda elég nagy zajt tud csapni…
 
Rocksuli – új élőszereplős sorozatpremier október 2-án 18.35-től, majd minden vasárnap 18.35-től új részekkel a Nickelodeonon, egy eminens tanulókból rocksztárokká váló osztály kalandjaival!
Rocksuli a Nickelodeonon
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás
 
XKölöknet Szolidaritás