AjánlóTábor

Stafétatábor pedagógusoknak

Június utolsó hétvégéjén kerül megrendezésre Győrben a következő Staféta tábor.

Meghívó a Magyar Pedagógiai Társaság immár11. alkalommal megrendezésre kerülő Staféta táborába.

Győrben, a Nyugat-magyarországi Egyetem győri Apáczai Csere János Kara és annak Neveléstudományi Intézete vállalta a házigazdai szerepet. A program koordinálását és megvalósítását teljes mértékben Kövecsesné Dr. Gősi Viktória intézeti tanszékvezető vállalta.

A Staféta tábor ideje: 2013. június 27. csütörtök 15 órától – 2013. június 30. vasárnap délelőtti hazautazással.

A Staféta tábor programja: „Mire való az iskola?”

Előzetes programterv

június 27. csütörtök  15 órától szervezett városnézés (győri séta, iskolatörténet)

                                   18 órakor Vacsora a Famulus Hotelben

                                   20 órától ismerkedés, programmegbeszélés

                                                 (Famulus Hotel különtermében)

 

június 28. péntek:     8 órakor indulás Ravazdra. A szakmai program 8.30 - 13.30 óráig tart

a Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. és a Nyugat-Magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Kar Pedagógia Tanszék Erdei Iskolai Oktatóközpontjában.„Kizöldül e korszerű iskola?”

Ebéd 13. 30 órakor a Jegenye étteremben.

15 órától Pannonhalma – a magyarországi iskola bölcsője tárlatvezetéssel – fakultatív program, költsége nincs a részvételi díjban (az odautazás és belépés költségét még nem tudjuk, amint információnk lesz a jelentkezőket tájékoztatjuk).         

19 órakor vacsora Győrben a Famulus Hotelben.

 

június 29. szombat – Egész napos program a Nyugat-magyarországi Egyetem győri Apáczai Csere János Kar épületében  (Győr, Liszt F. u. 42. ) „Mire való az iskola?” címmel 9 órától 18 óráig. Benedek András, Kraiciné Szokoly Mária, Trencsényi László, Vass Vilmos, a vendéglátók köréből is várjuk a programfelajánlásokat, valamint e napon kerül sor a staféta átadásra is.

Közben ebéd 13 órakor, vacsora 18 órakor a Famulus Hotel éttermében.  

Vacsora után kulturális programot szerveznek a vendéglátók.

Szállás és étkezés a Famulus Hotelben (Győr, Budai utca 4-6.) a Honvédligeti megállótól 14-es busszal 2 megálló a vasúttól, a városközponttól. Az Árkád bevásárló központnál a körforgalom után kell leszállni.

Szobák: 2+2 ágyas, +konyha, +fürdőszoba.

A költséghatékonyság érdekében a reggelit csoportos szervezésben öntevékenyen oldjuk meg, mivel van a szobákhoz helyi kis konyha. A Staféta-tábor tervezett részvételi díja 18.500.- Ft, de abban az esetben, ha valaki még május 15-ig a leadott jelentkezése során átutalja az MPT számlájára (OTP 11708001-20025854) a részvételi díjat akkor 16.500.- Ft.

Minden érdeklődőt, volt táborozót és leendő érdeklődő kollégát szeretettel várunk, kérjük, hogy jelentkezésüket a mellékelt lapon mielőbb leadni szíveskedjenek, hogy a szállást előfoglalni tudjuk. (információ: www.pedagogiai-tarsasag.hu honlapon ill. az mpt@index.hu email-címen adunk).

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás