AjánlóTábor

Szakértő: Az idén kalandtáborok helyett inkább katonai és honvédelmi táborokat választanak a szülők

Rövid elemzés arról, hogy hogyan táborozik közel negyedmillió gyermek a nyáron, illetve azt, hogy mik jelenleg a hazai trendek a nyári táborok tekintetében. »

Hamarosan kitör a vakáció: táborárak 11 ezertől 169 ezerig

Szerdán véget ér mintegy 1,2 millió általános és középiskolás diák számára a 2015/2016-os tanév és megkezdődik a két és fél hónapos nyári vakáció. A diákok az idén is számos nyári tábor, programlehetőség közül válogathatnak a... »
1 hozzászólás

Négynapos osztálykirándulást lehet nyerni!

Mi táborunk! címmel pályázatot hirdetnek általános iskolás gyerekeknek azzal a céllal, hogy mutassák be, milyen számukra egy jó tábor. »

Égésmegelőzési program indult gyermekeknek

Égésmegelőzési programot indított gyerekeknek a fővárosi Bethesda Gyermekkórház, hogy  hívják fel a figyelmet az égési sérülések veszélyeire. Rideg Gyula, a program vezetője elmondta: Magyarországon évente 1500 gyermek ég... »

Jótékonysági színházi előadás és workshop Mosolyországban

Szalay Kriszta színművésznő a Mosolyország Alapítvány égisze alatt 2008 óta szervezi a Kapcsolda elnevezésű integrációs és szemléletváltó programot, melynek keretében fogyatékos és egészséges gyerekek töltenek el közösen egy... »

Mennyiért táborozhat idén a gyerek?

Június 13-án ér véget az idei tanév, hamarosan itt a vakáció, az előrelátó szülők már lefoglalták, vagy ezekben a hetekben foglalják le a nyári táborokat gyermekük számára. Az InfoRádió az idei lehetőségeknek járt utána –... »

Mi legyen a gyerekkel nyáron?

Véget ért a tanév. A diákok minden bizonnyal nagyon örültek a nyári vakációnak. Ám a kisebbek szüleinek főhet a fejük: hová tegyék a gyereket a nyáron? Valóban nem egyszerű feladat 55 munkanapra felügyeletet biztosítani.... »
1 hozzászólás

Stafétatábor pedagógusoknak

Június utolsó hétvégéjén kerül megrendezésre Győrben a következő Staféta tábor. »

I. kerületi napközis táborok

A KidSpirit Játszóház a Busy Bee Nemzetközi Óvoda együttműködésével napközis tábort szervez a nyári vakáció idejére. »

Angol nyelvű játékműhely és élménytábor

A használható nyelvtudás ma már elengedhetetlen a munkaerőpiacon. A játéktevékenység a gyerekek elemi igénye, a tanulás ideális formája. »
1 hozzászólás

Kaland napközis tábor

Táborozás a világ körül! Megismerheted a legérdekesebb népek kultúráját, ételeit, játékait. Egész nyáron, akár egyes napokra is lehet csatlakozni, nincs semmilyen kötelezettség vagy minimum részvételi idő! 4-12 éveseknek, a... »

A Waldorf pedagógia időszerűsége

Mennyire időszerű napjainkban a Rudolf Steiner filozófiájára alapozott Waldorf pedagógia? Hogyan tudnak megküzdeni ezen intézmény pedagógusai olyan gondokkal mint – többek között – a társadalmi szintű bizalmatlanság, a... »
12 hozzászólás

Nyári programbörze és tábortoborzó a Millenárison

Az Országos NYÁRI PROGRAMBÖRZE ÉS TÁBORTOBORZÓ című rendezvényünk keretén belül bemutatkozási lehetőséget biztosítunk mindazoknak,akik az iskolás korú gyermekek nyári szabadidős programjainak, táborainak szervezésével és... »

Vadregényes természetismereti tábor a Bükkben

Barlangjárás és természetismeret a Bükki Nemzeti Park területén? Igen, hiszen ebben a táborban olyan sajátos fizikai és szellemi kalandban részesülhetnek a gyerekek, melyeket a család, az iskola feltételezhetően nemigen... »

VAKÁCIÓ!

Véget ért a tanév, felszabadult diákok lépdelnek kifelé az iskolákból. Ám a kisebbek szüleinek főhet a fejük: hová tegyék a gyereket a nyáron? Valóban nem egyszerű feladat 54 munkanapra felügyeletet biztosítani... »

Művészeti tábor Csepelen

A Nagy Imre ÁMK Alapfokú Művészeti Iskolája augusztus végén tartja szokásos művészeti táborát.  »

Terembura napközis táborok

Székesfehérváron, egész nyáron, minden héten más témában indul napközis tábor a Terembura Kulturális és Múzeumkommunikációs Egyesület szervezésében.  »

Emberpalánta kreatív gyermektábor

Játékos, közösségi együttlét Budafokon, a hagyományőrzés jegyében, június 18-22.  »

Két egér a múzeumban

A Két egér kalandjai gyerekeknek szóló művészeti ismeretterjesztő könyvsorozat. A két egér nyomában most táborozni is lehet... »
címke:tábor

Mankaház táborok - 2012

A Mankaház családi napközi egész nyáron tematikus táborokkal várja a gyerekeket, mégpedig a kisebbeket: 1,5-6 évekeseket, Sasadon.  »