Ajánló

Új animációs sorozat a Disney Csatornán

Star Darlings – Csillagocskák

A Starlingok, ezek a tüneményes égi teremtmények bearanyozzák a Földlakók napjait. De ki segít nekik, amikor bajba kerülnek? Az új, varázslatos animációs sorozat augusztusban érkezik a Disney Csatornára. 

A Starlingok emberemlékezet óta kívánságokat teljesítenek a Sóvárgók (vagyis a Földlakók) számára. Amikor egy kívánság valóra válik, olyan pozitív erők szabadulnak fel, melyek energiával látják el otthonukat, Csillagmezőt. Ám az idillnek véget vet egy gonosz erő, mely veszélyezteti a békességüket, ezért kiválasztanak 12 tinilányt, akik életük legvarázslatosabb küldetésére indulnak – mint Csillagocskák! 
 
A Csillagocskák igazi példaképek a kislányok számára: arra ösztönzik őket, hogy legyenek bátrak és kitartóak, ha az álmaikról van szó, ne csak titokban dédelgessék őket. A sorozat a szívből jövő kívánságokról szól, és arról, hogy azokat akaraterővel, pozitív döntésekkel igenis meg lehet valósítani. A Csillagocskák tehát bátorítást és reményt adnak a fiatal lányoknak, valamint a belső hangjuk, az igazi személyiségük felfedezésére buzdítják őket.
 
A legfontosabb karakterek:
 
• Sage vágya mindig is az volt, hogy a Starling Akadémián tanulhasson. Hatalmas energiák rejlenek benne, de gyakran meggondolatlanul mond dolgokat, amik miatt később magyarázkodnia kell. Magabiztos, könnyed, és mindig pozitív. 

 

 
• Libby igazán ragyogó személyiség. Gazdag családba született, így mindig megkapta, amit akart. Ám egy különleges kislánynak köszönhetően immár abban leli örömét, ha támogatást nyújthat másoknak. Sugárzik belőle a nagylelkűség és a hála. A diákok elnökévé szeretne válni az akadémián, hogy még többet segíthessen. 

 

 
• Leona magabiztos lány, imád a figyelem középpontjában lenni, és néha megfeledkezik róla, hogy nem csak körülötte forog a világ. Álma, hogy kitörhessen a megszokott, rutinszerű hétköznapokból.

 

 
• Vega mindenkinél szorgalmasabban tanul, osztályelső. Maximalista személyiség, de meg kell tanulnia használni a megérzéseit és az ösztöneit. Néha szereti elengedni magát, ilyenkor a táncparkett sztárja. 
 

 

• Scarlet nagyon független, a többiek néha úgy érzik, hogy egy teljesen más bolygóról származik. Nem túl gyengéd vagy közvetlen, de tudja, hogy meg kell próbálnia nyitni a többi lány felé. 

 

 
A Csillagocskáktól a zene sem áll távol, hiszen egy bandát alkotnak: Sage gitározik, Vega basszusgitározik, Libby a billentyűs, Scarlet dobol, Leona pedig énekel. A sorozatot tehát zenés betétek is tarkítják. A „Wish Now” című betétdalt Skylar Stecker adja elő.  
 
Az új animációs sorozat augusztus 22-től, hétfőtől látható a Disney Csatornán, hétköznaponként 6:50-től!
 
A Disney Csatornáról
A Disney Csatorna egy 24 órás műsorsugárzású csatorna, mely a 6-14 éves gyerekeknek és családjaiknak szól. Programkínálatában számos népszerű sorozat (például a Violetta, az Austin és Ally, a Riley a nagyvilágban és Az eb és a web) és filmek (például a Tengerparti Tini Mozi és az Utódok) szerepel. A magyarországi Disney Csatornán megtekinthető a Star Wars Lázadók című sorozat is, amit a Lucasfilm és a Marvel gyárt. 
A Disney Csatornán elérhető tartalmak olyan értékeket közvetítenek, melyek segítik a gyerekeket a felnőtté válásban, illetve arra ösztönzik őket, hogy higgyenek önmagukban, valósítsák meg az álmaikat, és töltsenek minél több időt a családdal és a barátokkal. 
A Disney Csatorna Magyarországon 2009 szeptemberében kezdte meg működését, és folyamatosan a legjobb 3 közt van az országban elérhető szabad hozzáférésű gyerekcsatornák között.
 
Címkék: ajánló

Kölöknet hozzászólás

aláírás