CsaládHasznos tudnivalókEgyéb

Tanszereket gyűjtünk a rászoruló gyerekeknek!

Te mit tennél, ha nemhogy egy iskolatáskát, de egy tolltartót sem tudnál vásárolni a gyereknek az iskolakezdésre? Vajon hogy érezheti magát az a kis elsőbe készülő, aki nejlonszatyorban viszi majd magával a tankönyveket az iskolába?

Számos olyan család él Magyarországon, akiknél a gyerekek számára az iskolakezdés közel sem olyan örömmel várt, ünnepi esemény. Ahol gondot jelent a tanszerek beszerzése, ahogy a gyerekek mindennapi étkeztetése is. Ahol a kisgyerek gyertya vagy petróleumlámpa mellett fogja megírni a leckét, és talán a lelkesedése is kitart az általános iskola végéig. Hogy kitörhessen abból a helyzetből, amibe született, de legalábbis jobb életet teremthessen magának és a leendő családjának, mint amiben jelenleg él.

Most mi is segíthetünk, hogy a mélyszegénységben élő, hátrányos helyzetben lévő gyerekek számára a tanévkezdés ugyanúgy izgalmas legyen, mint a saját gyerekeinknek. Az Age of Hope Gyermekvédeli Alapítvány ugyanis tanszergyűjtésbe kezdett, mellyel az ilyen gyerekek iskolába indulását szeretnék megkönnyíteni.

A Babanet.hu és a Kölöknet.hu szerkesztősége pedig úgy gondolja, ez egy olyan ügy, amelyet mindenképpen támogatni kell. Ezért beszálltunk a tanszerek gyűjtésébe, és a mai naptól gyűjtőpontként is fogadjuk az adományokat!

Ha van felesleges füzeted, írószered, iskolatáskád, tolltartód vagy bármi olyan tanszered, ami nálatok már csak a helyet foglalja, de más gyereknek még jó lehet, hozd vagy juttasd el hozzánk, és mi eljuttatjuk az Age of Hope-on keresztül a mélyszegénységben élő gyerekekhez!

Címünk:

Babanet.hu és Kölöknet.hu szerkesztősége / United Publishers Hungary Kft.

Budapest, VI. kerület, Király utca 16. I. emelet

Az adományokat minden munkanapon reggel 9 órától délután 4 óráig tudjuk fogadni!

A tanszergyűjtő akcióról további részleteket az Age of Hope weboldalán vagy Facebook csoportjában lehet olvasni.

Előre is köszönjük a segítségeteket!

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás