Iskola

Lövöldözéssel fenyegetőzött egy pécsi apuka, mert a többi szülő ki akarta záratni az SNI-s kisfiát

Nem csak iskolai botrány, hanem még rendőrségi ügy is keletkezett egy nehezen kezelhető SNI-s tanuló miatt Pécsen. A kisdiák folyamatosan zavarta a tanórákat, emiatt a többi szülő az eltávolítását kezdeményezte. A felháborodott apa viszont fenyegetőzni kezdett - adta hírül az ATV.

Az SNI-s kisfiú sokszor zavarja a tanítást, nem tudta végigülni a tanórákat. Osztálytársának szülei kérték, hogy vegyék ki őt az iskolából, mert a többi gyerek fél tőle. Az anyuka az ATV Híradóhoz fordult, ahol elmondta:

"Én már szeptember végén felkerestem az iskolapszichológust, hogy szeretném, ha nyomon követné a kisfiamnak az életét. Tehát így próbáltam elébe menni a dolgoknak. Egyébként korábban az óvoda által vagy óvodás korában nem merültek fel ezek a problémák, amik itt az iskolában felmerültek".

Az apa agresszív fellépése után a többi szülő megijedt

Közben a többi tanuló szülei segítséget kértek az iskola vezetésétől. Ezt követően jelent meg a problémás kisfiú apja, aki sokak szerint fenyegetően, agresszíven lépett fel a tanárokkal és a szülőkkel szemben is. Az anya viszont úgy véli, érthető az apa felháborodása.
Az apa megjelenése után a szülők egy része nem engedte gyerekét az iskolába.

Az ügy odáig fajult, hogy a szülők hívták a rendőrséget, akik három napra őrizetbe helyezték a férfit. Ezt követően a bíróság gyorsított eljárásban ítéletet hozott.

A fotó csak illusztráció: GettyImages
Forrás: ATV

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás