Iskola

Két hetes ingyenes online nyílt napok – indul a #hovatovább Középiskolai Felvételi Nyílt Napok – december 1-14.

Mi lesz belőled, Fiam?!

Több tízezer diákot, szülőt és pedagógust érintő kérdésben segít a Felelős Szülők Iskolája által életre hívott kezdeményezés, a #hovatovább – Középiskolai Felvételi Expo és Nyílt napok, mely egy központi, online platformon mutat be iskolákat, szakmákat és karrier videókat is a felvételiben érintettek számára. Az egyébként is komoly felvételi dilemmát – Szakmát válasszak vagy gimnáziumba menjek? Versenyistállóba adjam a gyerekem? Mi fontosabb a sport vagy a tanulás? Érdemes-e nyelvi előkészítőt – ún. NYEK-et – választani nulladik évként? Hol lesz jó közösség? Milyen értékrendet képvisel az iskola?  – nehezíti az a helyzet, hogy jelenleg az iskolák nem tarthatnak nyílt napot, nincs személyes kontaktus. Ennek áthidalására hívtuk életre a december 1-14. között a közösségi médiában megrendezésre kerülő online nyílt napot, ahol számtalan felvételivel kapcsolatos hasznos információ, iskolai bemutatkozás megtalálható.

Két hétig tartó nyílt napok az online térben

December 1-14. között a Felelős Szülők Iskolája Facebook oldalán és a #hovatovább – Középiskolai Felvételi Nyílt Napok esemény oldalon minden nap új és izgalmas tartalmakat teszünk közzé.

#hovatovább Középiskolai Felvételi Nyílt Napok - D. Tóth KrisztaKarrierutak D. Tóth Krisztával, aki diszlexiája ellenére lett igen népszerű újságíró, alapítója a WMN.hu -nak, vagy akár megnézhetitek a videós interjút Bovier Gyurival, aki 17 évesen került kerekesszékbe, azóta átkeretezte az életét és igen sok sport és mentális győzelmet aratott.

Szó lesz az alternatív, alapítványi és magán iskolák kínálatáról és a szakképzés és a diploma előnyeiről, a hozzávezető út lépéseiről az Alapítványi és Magániskolák Egyesülete társelnökeinek előadásában.

 

A cikk teljes egészében a felelosszulokiskolaja.hu oldalán olvasható. 

 

Kölöknet hozzászólás

aláírás