Iskola

Vándortábor Program 2024: Már lehet jelentkezni a kenus, zarándok, erdei és bringás vándortáborokba!

A Vándortábor Program a felsős és a középiskolás korosztály számára nyújt kedvezményes táborozási és aktív kikapcsolódási lehetőséget a nyári szünet idejére.

A Vándortábor Program során a táborozók zarándokolva vagy két keréken, vízen vagy erdőben fedezhetik fel hazánk legkülönlegesebb tájait, idén új útvonalakon is.
A vándortáborok célja, hogy a sporton és a természetjáráson keresztül egészség- és környezettudatos életmódra ösztönözzék a táborozókat.

EZ IS ÉRDEKELHET: Rövidebb lesz a nyári szünet és szűkösebb a táborkínálat az idén! Miért előnyös, ha időben lefoglaljuk a nyári tábort a gyereknek?

Nyári táborok felsős és középiskolás gyerekeknek

A Vándortábor Program a felsős és a középiskolás korosztály számára nyújt kedvezményes táborozási és aktív kikapcsolódási lehetőséget a nyári szünet idejére. A táborok szervezésére pedagógusok és ifjúsággal foglalkozó vezetők jelentkezését várják, akik szívesen szerveznének nyári vándortáborokat a diákjaiknak.
A táborszervezésre sikeresen jelentkezett résztvevők számára a részvételi díj a piaci árnál jóval alacsonyabb: 46 000 Ft.

A jelentkezéssel kapcsolatos további részletek a Vándortábor Program internetes oldalán olvashatók.

EZ IS ÉRDEKELHET: 7 lenyűgöző vár pazar kilátással - Fedezzük fel legszebb várainkat és lélegzetelállító környezetüket a gyerekkel közösen!

 

 

Forrás:  MTI
Fotó: Freepik

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás