Különleges helyzetekFejlődési rendellenességekDown-kór

Szívmelengető fotók: Büszkén mutatja be Down-szindrómás kisfiát a fotós apuka

Ezekkel a szívmelengető fotókkal mutatja be a fotós apuka, hogy Down-szindrómás gyermekkel is lehet boldog családi életet élni! Wil baba rendkívül jól érzi magát, mert nem csak a ráirányuló összes figyelmet, hanem szülei odaadó szeretetét is élvezi.


 

Nem ismernek lehetetlent a Down-szindrómás Wil baba szülei! A kisfiú fotós édesapja a kezdeti sokk után elhatározta, hogy csak azért is „felemeli” kisfiát, és bebizonyítja mindenkinek, hogy Down-szindrómával is lehet teljes értékű életet élni. „Repülős fotósorozatával” elsősorban sorstárs szülőknek szeretne lelki támaszt nyújtani.

Wil Lawrences egy tündéri Down-szindrómás kisfiú

„Down-szindrómás kisfiúnk fényt hoz az életünkbe” – nyilatkozta a büszke apuka
A képeken látható Wil Lawrences egy tündéri Down-szindrómás kisfiú. Amikor a szülei megtudták a diagnózist, villámcsapásként érte őket a hír. Teljesen le voltak sújtva. Az édesapa, Alan Lawrence kezdetben azt hitte, hogy oda a szépen eltervezett családi boldogság, hiszen a Down-szindróma majd teljesen be fogja árnyékolni a családi életüket, és a kromoszómabetegséggel való foglalatosság beszűkíti a lehetőségeiket.

Szépen lassan azonban ráébredt, hogy ennek nem kell feltétlenül így lennie, és nem is kell a fiának "Down-osként” élnie. Az amerikai apuka ezt az elhatározását országgal-világgal közölni kívánta, ezért vidám, életigenlő fotókat kezdett megosztani Instagram profilján. - Kisfiúnk fényt hoz az életünkbe – nyilatkozta a profi fotókhoz büszkén.

Wil Lawrences egy tündéri Down-szindrómás kisfiú

 

A Down-szindrómás kisfiú élvezi a család minden szeretetét
A „repülős fotók” egy ügyes képszerkesztési technikával születtek meg: a fotós apuka úgy montázsolta össze képeket, hogy azt a hatást váltsák ki nézőben, mintha kisfia valóban vidáman szárnyalna a levegőben.

Wil Lawrences egy tündéri Down-szindrómás kisfiú

Az egyik képen a kocogó édesapja előtt "repül", míg a másikon a látványos Golden Gate híd előtt "lebeg". A szívmelengető képek arról árulkodnak, hogy Wil-lel rengeteget foglalkoznak a szülei, élvezi a család minden figyelmét és szeretetét. A repülés szimbóluma ugyanakkor kifejezi azt is, hogy "Down-osként" is magasra lehet jutni, mert semmi sem lehetetlen!

Wil Lawrences egy tündéri Down-szindrómás kisfiú

Wil Lawrences egy tündéri Down-szindrómás kisfiú

Wil Lawrences egy tündéri Down-szindrómás kisfiú

Wil Lawrences egy tündéri Down-szindrómás kisfiú

Az édesapa képei elsősorban a Down-szindrómára szeretették volna ráirányítani a figyelmet, az elszánt fotós apa ezzel üzent sorstárs és nem sorstárs szülőknek, hogy nem kell csüggedni még akkor sem, ha egy kromoszómával több van a kelleténél.

Alan Lawrence a repülős fotósorozatát hamarosan kiadja, a befolyt összegből pedig két Down-szindrómás gyerekekkel foglalkozó alapítványt tervez támogatni.

 

Forrás: Külföld / Daily Mail, Liliput Lounge

http://www.dailymail.co.uk

http://www.liliput-lounge.de/

 
Címkék: down-kór

Kölöknet hozzászólás

aláírás
 
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó