Szülő- és gyereknevelés

Brad Pitt-et teljesen letaglózta, ahogy a gyerekei vélekednek róla

Angelina Jolie és Brad Pitt közös gyerekei, határozottan az anyjuk pártját fogják az évek óta húzódó válási procedúrájuk alatt.

Nemrég kiderült, hogy a sármos hollywoodi színész 18 éves lánya, Zahara Jolie-Pitt úgy döntött, hogy apja vezetékneve nélkül szeretne a továbbiakban érvényesülni az életben, és úgy tudni, hogy az egykori sztárpár 22 éves fia, Maddox a hivatalos iratain szintén csak a Jolie nevet használja.

Ennek kapcsán újra napvilágra került másik közös fiúk, a most 19 éves Pax egy korábbi, apák napi Instagram-bejegyzése, amelyben „világklasszis s***fejnek” nevezte Bradet. Egy bennfentes szerint, Pittet teljesen lesújtotta az, ahogyan a gyerekei vélekednek róla és bántja a kialakult helyzet, míg egy, a színészhez közel álló forrás elmondta, hogy ebből semmi nem állhatna távolabb az igazságtól.

„Szörnyű, hogy egyesek folyton gyerekeket próbálnak belekeverni a dolgokba. Hosszú hét év telt el, és sajnálatos, hogy az emberek nem veszik figyelembe: az ilyen hírek terjesztése milyen hatással van az egész családra.”

Forrás: hirado.hu
Fotó: YouTube

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás