Szülő- és gyereknevelés

150.000 forintos pénzdíjra lehet nevezni szülőket, nagyszülőket, akik egyedül nevelik gyermeküket, unokájukat

Páratlan Szülő Díj 2024 – Az Egyszülős Központ által alapított elismerés célja, hogy felhívja a figyelmet arra az elkötelezett és fáradhatatlan munkára, amit az egyedülálló szülők végeznek nap mint nap.

 

A központ az idén is keresi az év Páratlan Szülőit, 2024-ben is azokat az egyedülálló szülőket, akik saját személyes történetükön, életükön keresztül másoknak is példát mutatnak, erőt és bátorítást adnak.

Hogyan történik a jelölés?

A Páratlan Szülő Díjra ezen a felületen bárki jelölhet olyan szülőt vagy nagyszülőt, aki egyedül neveli a gyerekét vagy unokáját. Fontos, hogy a korábbi évek díjazottjait nem lehet jelölni, és a szülők sem jelölhetik saját magukat.

A szervezők hisznek benne, hogy minden egyszülős család története egyedi és különleges. Annak érdekében, hogy a bírálók minél jobban megismerhessék a jelöltet, és bepillantást kaphassanak az életébe, a pályázatnak tartalmaznia kell egy minimum 2000-2500 karakter terjedelmű bemutatást és személyes történetet a jelöltről.

Az elismerést ezúttal is több kategóriában ítélik oda. A jubileumi, 5. Páratlan Szülő Díj minden kategóriájának nyertesét 150.000 forint pénzdíjjal jutalmazzák. A jelöltek közül az Egyszülős Központ zsűrije tesz javaslatot a díjazottakra.

A jelöléseket 2024. április 14-ig várják a szervezők ezen a linken.

A fotó csak illusztráció, forrás: Freepik

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás