AjánlóFilm

Filmajánló: A legpocsékabb francia gimi visszatér!

A Jules Ferry gimnázium a maga 12%-os eredményességi mutatójával messze a legrosszabb középiskola egész Franciaországban. Mivel rosszabb már úgysem lehet, a minisztériumban úgy döntenek, kutyaharapást szőrével alapon a legalkalmatlanabb tanári kart küldik a suliba, hogy kozmetikázzanak valamit ezeken a katasztrofális eredményeken. A cél: elérni az 50%-ot, különben a Jules Ferry Gimnázium bezárja kapuit.

Így kezdődött az első történet, aki gondolja, nézze meg, mielőtt vetíteni kezdik a második részt, mert  a Nagytudásúak bizony visszatérnek, méghozzá őfelsége titkosszolgálatában.

 

Miután visszahozták a sírból Franciaország legrosszabb diákjainak eredményeit, a világ legtehetségtelenebb tanárai a brit birodalom segítségére sietnek: a királynő unokáját, Vivienne-t és osztálytársait kell tanítaniuk. A korona jövője még soha nem volt ennél rosszabb kezekben.

 

A tanerő abban bízik, hogy ha mínuszt mínusszal szorzunk, pozitívot kapunk: épp ezért magukkal viszik a renegát diákot, Boulard-t is a hírhedt elitiskolába, Haorwthfulssba. Csakhogy semmi nem alakul a terv szerint. A francia légió képtelen felülkerekedni a brit diákokon, sőt a hercegnő beleszeret a békába – vagyis Boulard-ba!

 

 

A hét mesterlövész mindent belead, de talán a csoda is kevés lenne, hogy kimásszanak ebből a gödörből. Mert ahol a szív diktál, ott a királynő sem parancsolhat…

 

Névjegy

NAGYTUDÁSÚAK 2.

színes szinkronizált francia vígjáték
 

Eredeti cím: Les Profs 2. –  Serial Teachers 2.

Magyarországi bemutató: 2015. december 31.

Filmhossz: 92 perc

Rendezte: Pierre François Martin-Laval

Producer: Romain Rojtman

Főszereplők:  Kev Adams, Isabelle Nanty, Didier Bourdon, Pierre François Martin-Laval, Arnaud Ducret, Stéfi Celma, Raymond Bouchard, Fred Tousch, Gaia Weiss, Tom Hudson

 

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás