Ajánló

Gellérthegyi csúszdapark – Szenzációs gyerekparadicsom nyílt Budapesten! Fotós beszámoló

Új csúszdapark a Gellérthegyen! Szenzációs csúszdás játszóteret avattak a Gellérthegyen telis-tele izgalmas csúszdákkal, szuper játszótéri eszközökkel: függőhíddal, mászóvárral, hintákkal, trambulinnal, kilátótoronnyal. Kihagyhatatlan program gyerekkel! A belépés ingyenes.


 


Gellérthegyi csúszdapark – Szenzációs gyerekparadicsom nyílt Budapesten!

Óriási gyerekzsivaj közepette, vidám zenés-lufis bulival avatták fel Budapest legújabb csúszdás játszóterét a Gellérthegyen 2017. június 17-én, szombaton, amiből természetesen mi sem szerettünk volna kimaradni.

Gellérthegyi csúszdapark

Maga a játszótér tulajdonképpen nem új, hanem a régi csúszdaparkot újították fel, ami nagyon látványosra sikerült. A végeredmény – bátran kijelenthető – gyereket és felnőttet, mindenkit egyaránt ámulatba ejtett. Ez az a hely, ahol nem csak boldog gyermekeket láthatunk fürtökben, hanem ahol mosolygó felnőttekkel találkozunk lépten-nyomon, akik legalább annyira élvezték az új gyerekparadicsomot, mint maguk a gyerekek.


Gellérthegyi csúszdapark
 

Gellérthegyi csúszdapark: csőcsúszda, szlalom csúszda, hullámos csúszdák és még sok minden más
A csúszdapark változatos csúszdákkal és modern játszótéri játékokkal várja a különböző korosztályú gyerekeket – még totyogó babákkal is érdemes ide kilátogatni.​

Gellérthegyi csúszdapark


A csúszdapark játékeszközei: csőcsúszda, szlalomcsúszda, alacsony csúszda, széles hullámos csúszda, keskeny hullámos csúszda, nagykanyar csúszda, mászóvár, függőhíd, kilátótorony, kosárhinta, rugós tutaj, fedett homokozó, alagutas domb, trambulinok, libikóka, mászókötelek.

Gellérthegyi csúszdapark

Az új csúszdapark egyik előnye, hogy nem csak napvédett, hanem szélvédett is – így szinte bármilyen, nem extrém időjárás mellett látogatható. Nagyon hangulatos, kellemes árnyas, kétszintes játszótér, ahol a gyerekek óriásit tudnak játszani, mozogni, főleg mászni és csúszni. Ezen a helyen még az a kisgyerek is jól fogja magát érezni, aki nem feltétlenül „csúszdás típus”, mert őket a különféle mászókák, trambulinok és homokozó szórakoztatja.

Gellérthegyi csúszdaparkA csúszdaparkra igyekeztünk kritikus szemmel tekinteni, és örömmel jelentjük, semmilyen kivetni valót nem találtunk a szép és új csúszdás játszótérben. Igényes, élvezetes, kreatív és rendkívül izgalmas játszótér született, aminek nincs párja a környéken!

Vélhetőleg mondani sem kell, hogy a Gellérthegyi csúszdapark meglátogatását össze lehet kapcsolni egy kellemes gellérthegyi barangolással - körülbelül 10 perces felfelé vezető sétával elérhető a Szabadság-szobor, ahonnan csodálatos panoráma nyílik a fővárosra.

Gellérthegyi csúszdapark

Gellérthegyi csúszdapark - Megközelítés
A játszóteret több oldalról is meg lehet közelíteni, talán legegyszerűbben a Gellért Szálló felől lehet ide eljutni. Ha szemben állunk a szállodával, akkor jobb oldalon felfelé vezető úton, tehát a Kelenhegyi úton, elindulunk felfelé, majd 50-100 métert követően jobbra, a hegy felé vesszük az irányt. A lépcsőkön alig kell felfelé kaptatni, máris belebukkanunk a csúszdaparkba, ami mellesleg ki is van táblázva.

A belépés díjtalan. Ivókút, mosdó, padok rendelkezésre állnak.

 

 

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás