AjánlóKönyv

Megjelent a TEA Kiadó új sorozatának 1. része:

Bringamesék 1.: Dani és a kék bicikli

A Bringamesék színes, gazdagon illusztrált mesekönyv sorozat, melynek célja, hogy megszerettesse a biciklizést a legkisebbekkel.

A sorozatot egymással laza kapcsolatban álló, de önállóan is értelmezhető történetek alkotják majd, melyekben a főhős különböző kalandokba keveredik. A  történeteket a biciklizés élménye fogja össze, mely egyszerre remek családi időtöltés és kaland a kicsiknek.

Nem utolsó sorban megtestesíti a szabadságot, a világ felfedezésének lehetőségét.A mese nem didaktikus, nevelő célzatú, hanem szórakoztató, mely a bringázáson kívül egyéb, a korosztályt foglalkoztató kérdéseket is érint, mint a barátság, félelem, bátorság.

Elsősorban a 4-7 éves korosztálynak szánjuk, jellemzően fiúknak, de a hasonló korú kislányok is örömmel lapozgathatják majd.

A sorozat első története a Dani és a kék bicikli címet viseli. Ebben a részben megismerkedünk Danival, a könyv kisiskolás főhősével. A mesében kiemelten fontos szerephez jut a család. Dani és családja vidékre utaznak a nagymamához, ahol a kincseket rejtő padláson rábukkannak apukája régi biciklijére. A kisfiú boldogan tanul meg bringázni, és ezzel máris új kalandok és új barátok találnak rá.

A későbbi részekben Dani új biciklit kap, megtanul a városban bringázni, és izgalmas kalandokba bonyolódik barátaival, a copfos Pannival és Zoknival, az égből pottyant plüsskutyával. 

KIADÓ: Tea Kiadó Kft.

MŰFAJ: gyerekkönyv, mesekönyv

SZERZŐ: Mátyás Lara

ILLUSZTRÁCIÓ: Dusik Móni

ISBN 978-963-89751-3-3

SOROZAT Bringamesék

NYELV magyar

KÖTÉS keménytáblás

"FORMÁTUM (mm)
(szélesség x magasság )" 210 * 148 mm (fekvő)

ILLUSZTRÁCIÓ 4 színes

TERJEDELEM 48 oldal saját előzékkel
Ajánlott kor: 4 év - 10 év között.

Megvásárolható a  oldalán!

Hasonló tartalmakért iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre!
 

Kölöknet hozzászólás

aláírás