Életmód

Öt dolog, ami örök emlék marad gyermekednek

Mindannyiunknak vannak olyan gyerekkori emlékei, amelyek meghatározóak számára, és segítették, hogy azzá váljon, aki. Idén az a célom, hogy ezekből a felejthetetlen pillanatokból adjak gyermekemnek néhányat. Szeretném elvinni minél több helyre, és olyan dolgokat mutatni neki, amelyekre nem csak a fejében, de a szívében és a lelkében is emlékezni fog. 

A tenger

Soha nem fogja elfelejteni gyermeked azt a percet, amikor először elvitted a tengerhez. Legyen ez akár az utazás célja, vagy csak egy kis kitérő, hogy megmártsátok a lábujjatokat a vízben. Bárhogy is legyen, menjetek el a tengerpartra. Ezáltal valami meseszerűen csodálatosat tapasztalhat meg. Számomra ez az élmény volt annak idején az egyik nyaram legfelemelőbb pillanata, ezért szeretném, ha ez az emlék gyermekemet is elkísérné élete végéig.

tenger

Rögtönzött hajnali hegymászás

Ébreszd fel, amikor a legkevésbé számít rá. Pakolj be finomságokat egy hátizsákba, és reggelizzetek meg útközben. Miért is ne?

Táncoljatok

Táncoljatok, mint egy rocksztár. Egészen addig, amíg már mozdulni sem bírtok. Aztán nevessetek ezen a kimerültségen, és mutasd meg, hogy időnként nem baj, ha bohócot csinálunk magunkból, különösen a szeretteink körében.

Menjetek el valahova fotózkodni

Keressetek egy jó helyszínt a környéken, és mondd a gyermekednek, hogy ő egy híresség. Engedd, hogy mórikázzon, ahogy csak szeretne, így a valódi egyénisége jelenik majd meg a képeken. Emlékezni fog erre a pózolásra, és neked is örökre megmarad ez az emlék.

fotózz

Lassíts!

Nem tudom elégszer elmondani. Ha azt szeretnéd, ha gyermeked jó élményekkel gazdagodjon, adj időt az élmény átélésére. Nézz körül, add át magad a pillanatnak, így felejthetetlenné teheted az eseményt mindkettőtök számára.

 

Forrás: http://totallythebomb.com/five-things-your-kid-will-never-forget

 
Címkék: életmód

Kölöknet hozzászólás

aláírás

XA szív vége - Teakiadó